Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در راستای تحقق شعار «تهران، شهری برای همه» و رویکرد «شهر انسان محور و دوستدار کودک»، ایده های خلاقانه و نو در طرح های خط کشی ویژه گذرگاه عابر پیاده به همت معاونت حمل و نقل ترافیک منطقه به اجرا رسید.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 13، استفاده از رنگ های متنوع و شاد همراه با طرح های خلاقانه و نو در خط کشی ویژه گذرگاه‌ عابران پیاده، ایده جدیدی است که توسط مهندس مجتبی شکری شهردار منطقه 13 ارائه و پس از انجام مطالعات مورد نیاز توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه 13 شهرداری تهران به مرحله اجرا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجتبی شکری، شهردار منطقه 13، اجرای طرح های خلاقانه و نو خط کشی عابر پیاده را زمینه ای برای ترویج آگاهی و آموزش کودکان، حرکت در مسیر شهر دوستدار کودک و ارتقا زیبایی بصری برشمرد و افزود : این طرح در بیش از 30 محل در محدوده منطقه 13 اجرا خواهد شد.
او با بیان اینکه تحقق شعار «تهران شهری برای همه» و رویکرد «شهر انسان محور و دوستدار کودک» هدف اصلی اجرای این ایده بوده است اضافه کرد : این نوع جدید از خط کشی در مقابل خط کشی های تک رنگ می تواند جذابیت و تاثیرات بسیار زیادی از نظر ایمنی ترافیک و کاهش تصادفات از نگاه شهروندان داشته باشد.
شهردار منطقه 13 اضافه کرد : این خط کشی ها در گام اول در مقابل مدارس محدوده منطقه 13 اجرا می شود که کودکان درک کنند در شهری زندگی می کنند که نیازها و خواسته های آنها دغدغه متولیان و مدیران شهری است و قطعا این خواسته کودکان شناسایی می شود و در جهت برآورده کردن نیازشان اقدامات لازم از سوی نهاد مدیریت شهری انجام می پذیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خلاقانه و نو منطقه 13 خط کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۲۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با اشاره به نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان گفت: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مفاد این قانون اجرایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا معافی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: طی سال ۱۹۵۲، ساکنان لندن پنج روز آلودگی شدید هوا را تجربه کردند و آمار بالایی از مرگ‌ومیر در پی آن به ثبت رسید که این موضوع منجر به وضع قانون هوای پاک در لندن شد.

وی افزود: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد و از جمله آن می‌توان به لزوم استفاده و بهره‌مندی از سوخت مناسب و رفع آلودگی واحدهای صنعتی در مهلتی معین اشاره کرد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مواد این قانون اجرایی نشده است.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان تصریح کرد: طبق اعلام مسئولان مربوطه در سال ۱۳۹۳، شاهد ثبت ۸۵ هزار مورد سرطان جدید بودیم و در سال ۱۴۰۰، صحبت از ثبت ۱۱۲ هزار مورد و پیش‌بینی‌ها بر این بود که در سال ۱۴۰۴، شاهد ثبت ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید باشیم، اما با گذشت دو سال و در سال ۱۴۰۲، طبق اعلام مسئولان بهداشت کشور، ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید به ثبت رسید.

معافی با بیان اینکه میزان تولید گازهای نامناسب در کشور برابر با ۱۱۵ میکروگرم و میزان متوسط جهانی تولید این گازها برابر با ۶۳ میکروگرم است، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در جمعیت زیر ۱۵ سال، ۱۵ مورد مبتلا به سرطان شناسایی می‌شود که این آمار قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه آلودگی هوا به خصوص آلودگی ناشی از ترافیک، نقش اساسی در سرطان اطفال دارد، گفت: تماس مادر باردار با مواد سمی از جمله انواع سموم و هوای آلوده نیز می‌تواند منجر به افزایش ریسک ابتلای فرزند پس از تولد به سرطان شود.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با بیان اینکه تماس شغلی والدین با مواد سرطان‌زا حتی پیش از ازدواج در بروز سرطان در کودکان مؤثر است، اضافه کرد: به طور قطع نمی‌توان در یک جامعه آلوده، فضایی امن از لحاظ ریسک ابتلاء به سرطان برای فرزندان ایجاد و آنها را در یک محفظه قرنطینه کرد، از همین رو تمام افراد جامعه در خصوص کاهش آلودگی هوا باید به رسالت فردی و اجتماعی خود پایبند باشند.

کد خبر 751434

دیگر خبرها

  • بازداشت سارق پل های عابر پیاده در جنوب تهران
  • اقدامات فرهنگی باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • کار گذرگاه عابر پیاده دقیقا چیست؟ 
  • دوربرگردان دردسرساز در شهر رشت
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)